Sunday, September 10, 2017

2017.






2017..lets start.

quick summary lah yer.lama nya tak update story kat sini.
November 2016

Bali trip dengan geng geng kekwat i.

Image may contain: one or more people, sky, outdoor and nature




Image may contain: 2 people, sunglasses, outdoor and close-up
sunset at kechak dance,Uluwatu
Image may contain: food
ayam betutu.sedap btul,sampaikan kami mkn berebut rebut..!

Image may contain: sky, cloud and outdoor       
pintu gerbang tol.cantik kan?otw to uluwatu

















Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, tree, outdoor and nature




















Image may contain: 3 people, people sitting, selfie, car and close-up
4 of us:Cumi,AMran,Zila &,me!





Image may contain: 4 people, sky and outdoor
                                         Under the sun of Bali,Indonesia.Tanah Lot



Image may contain: 4 people, people standing and indoor
untill we meet and travel and explore again my friends..!!  xoxo







ps:photo not in order.too lazy to edit cantik cantik..nak driver semasa kat Bali boleh usha IG pak vicky Bali tour.semua dia boleh aturkan.

#rinduBali#kekwatXbali2016#latepostentry#throwback#memory




























Thursday, October 13, 2016

Dubai Dec 2015-part 1


Sekian lama dlm camera roll,so hari ni kita abadikan dlm blig pula.nanti terdelete,terhilang pula henpon kan syg dh semua pic.

Tak boleh move on.Dubai is so amazing.😁 mari layan kan photo photo ya.



Fly from Changi Airports,Singapore.transit in KL.







Dah selamat sampai.ketibaan di sambut oleh satu keluarga kwn adik yg tingal di Abu Dhabi.terharu sbb mrka samgup drive 3jam just to pick up us and opkos ada buah tangan yg dikirim dari Malaysia.




Dah Checkin hotel.jam 2200 UAE time.






p/s: nanti kita sambung lagi ke part 2 okay.


Friday, September 30, 2016

AirAsia Mobile Apps Promo



So,hari ni kita check flight lagi.tup tup terjumpa ni.
Wahh,sgt suka.terus book.kebetulan kita tengah cari flight utk trip Nov nanti.

Ada 20% diskaun,murah dan berbaloi lah tunggu ni.

😜