Thursday, October 13, 2016

Dubai Dec 2015-part 1


Sekian lama dlm camera roll,so hari ni kita abadikan dlm blig pula.nanti terdelete,terhilang pula henpon kan syg dh semua pic.

Tak boleh move on.Dubai is so amazing.๐Ÿ˜ mari layan kan photo photo ya.



Fly from Changi Airports,Singapore.transit in KL.







Dah selamat sampai.ketibaan di sambut oleh satu keluarga kwn adik yg tingal di Abu Dhabi.terharu sbb mrka samgup drive 3jam just to pick up us and opkos ada buah tangan yg dikirim dari Malaysia.




Dah Checkin hotel.jam 2200 UAE time.






p/s: nanti kita sambung lagi ke part 2 okay.


Friday, September 30, 2016

AirAsia Mobile Apps Promo



So,hari ni kita check flight lagi.tup tup terjumpa ni.
Wahh,sgt suka.terus book.kebetulan kita tengah cari flight utk trip Nov nanti.

Ada 20% diskaun,murah dan berbaloi lah tunggu ni.

๐Ÿ˜œ




Sunday, September 25, 2016

sjnathaniel.blogspot.com




Hello..
This is me,mr Nathaniel.obviously,my mom re-create this blog for me.updating all my milestone.my activity.my hobby.my fave thing to do.and my 1st pet.the kitten.๐Ÿ˜บ

Im almost 9years old this coming Nov.



Tuesday, September 20, 2016